Gostilna Lovenjak

A la carte restavracija, kjer nas naše izkušene kuharice razvajajo s svojimi kulinaričnimi posebnostmi ali piznanimi prekmurskimi dobrotami. V tem nivoju restavracije ohranjamo tudi sloves odlične restavracije z morskimi specialitetami.

Razvejane restavracije za 80 gostov.

Vrhunsko pripravljene prekmurske dobrote in morske specialitete. Prijazna in strokovna postrežba v prijetnem okolju.

Letna terasa “vrt pod stoletno brajdo”

Eden najlepših vrtov pod brajdami poleti ohladi tudi 120 gostov. Edinstvena tradicionalna prekmurska kulinarika.
Šefinja kuhinje je Olga Bukovec.

Vrt je prejemnik nagrade »Naj terasa« po izboru Pomurcev.
Trta , ki nudi prijetno senco, je stara preko 125 let.  Tradicionalna Štefanova trgatev, vsako leto za Štefanovo.

Catering

Hrano in pijačo Vam lahko pripeljemo kamorkoli iz naše enote. Kjerkoli Vas lahko pogostimo na način in v obsegu, ki ga boste Vi želeli oz. naročili: v vašem domu, prostorih vašega podjetja, v šotoru, na vikendu in še kje. Vi se samo posvetite svojim prijateljem, poslovnim partnerjem, sorodnikom.

Lahko je to: hladno – topli samopostrežni bife, lahko je samo hladni bife ali stoječi sprejemi s prigrizki, v naravi vam lahko pripravimo piknik varianto ali v dvorani postrežemo s celim svečanim ali osnovnim menijem.

Na Vašo željo poskrbimo za celotno dekoracijo prostora, šotora.(cvetje, baloni,…). Za Vas najamemo tudi šotor ali primeren prostor po želji. Priskrbimo za glasbo, animacijski ali kulturni program.

Praznujte z nami: poročna slavja, obletnice, rojstne dneve, otvoritve, pogostitve Vaših poslovnih partnerjev.

Lovenjakova Iža

Večnamenska dvorana “Lovenjakova iža”

Je večji prostor opremljen v prekmurskem stilu s pridihom domačnosti. Simbolizira prekmursko izbo, zato je v takšnem slogu tudi opremljen.

Sprejme do 170 oseb in je primeren za: kongrese, seminarje, sestanke, razne predstavitve, skupščine, poroke, krste, birme, obhajila, konfirmacije, razne obletnice in druga osebna in poslovna praznovanja. Pri porokah priporočamo max 150 oseb, saj potrebujemo prostor za glasbo in plesišče.

Tu organiziramo tudi večje dogodke in plese, kot so: Martinovanje, Silvestrovanje, Novoletni ples, Materinski ples, Valentinov ples, Pustni ples, razne tematsko obarvane dneve, kot so npr.: Dnevi dalmatinske kuhinje in glasbe, Dnevi makedonske kuhinje in glasbe. itd.

On nedeljah in praznikih vam tu pripravljamo samopostrežna nedeljska in praznična kosila z bogatim izborom jedi in ugodno ceno.
Možne postavitve miz so: kino postavitev, mize v obliki črk U, I ali T, individualne postavitve miz, poševne, vodoravne itd. …

Primerna za:

  • osebna praznovanja,
  • poročna slavja,
  • plese,
  • prireditve,
  • tematske dneve.